Hoe gebruik je aanzetstaal voor messen?

Je kunt je alledaagse messen zeer effectief slijpen met een duurzame stalen staaf. Bekijk een snelle video, lees onze tips en slijp uw favoriete messen tot in de perfectie met Fiskars Functional Form™ aanzetstaal.

Zie hoe een aanzetstaal werkt:

  • Een traditioneel aanzetstaal slijpt je messen snel en gemakkelijk
  • Met vijf tot zes eenvoudige bewegingen houdt je je mes perfect scherp en werkt het als nieuw
  • Houd bij elke beweging een hoek van 15-20° aan - begin de beweging vanaf het lemmet bij het handvat en schuif het lemmet langs het aanzetstaal tot aan de punt
  • Was en droog de messen met een doek na het slijpen.

Zie hoe een aanzetstaal werkt:

Kenmerken & voordelen

  • Fiskars Functional Form™ aanzetstaal slijpt je alledaagse messen met een duurzame stalen staaf
  • Ergonomisch SoftGrip™ handvat voor een comfortabele en veilige grip
  • Vaatwasmachinebestendig
  • Lengte aanzetstaal: 202mm
  • Effectieve en snelle manier om je keukenmessen te slijpen

ONTDEK AANZETSTAAL
Kenmerken & voordelen
Alles zien