Heeft u geen voucher? Download ‘m hier

Wordt het een reis naar Finland voor 2 personen…

Maak kans op een lang weekend Finland medio november en beleef het echte buitenleven samen met Fiskars en Lodewijk Hoekstra.

Maak kennis met het prachtige Finland, de natuur en cultuur, met de levendige hoofdstad Helsinki als uitvalsbasis. Vervolgens wordt u opgewacht door Lodewijk Hoekstra om kennis te maken met de roots van Fiskars en het ultieme buitenleven te gaan ervaren in en rondom ‘Fiskars village’.

...of wordt het 1 van onderstaande prijzen?

15x Fiskars tuingereedschap pakket t.w.v. € 1374.-

30x Fiskars snoeigereedschap pakket t.w.v. € 540.-

50x Duurzame Forever&Ever hortensia en Fiskars Inspirations t.w.v. € 48.-

Meer over Lodewijk Hoekstra

Lodewijk is professioneel tuinman en tuin­ontwerper en werd in Nederland bekend als presentator van het TV programma Eigen Huis en Tuin en Green Kids. Daarnaast startte hij NL Greenlabel – een platform waarmee hij wil inspireren en informeren over hoe, waar en wanneer keuzes duurzamer kunnen bij het inrichten van buitenruimtes– en is hij ambassa­deur van de Vlinderstichting en Trees for all. “Met elke ruimte – of dat nu een buiten­gebied is of een drukke stad – die duurzamer wordt ingericht, komt mijn droom dichterbij,” vertelt Lodewijk. “Steeds komen zaken als duurzaamheid, milieubewustzijn en sociale aspecten terug in mijn werk. Groen en natuur zijn belangrijke bindende elementen in ons steeds drukker wordende leven.”

Meer over Lodewijk Hoekstra