Happiness is samen de wereld een stukje groener maken

Bomen zijn onmisbaar voor al het leven op aarde. Ze geven ons zuurstof, schone lucht, voedsel, bescherming, verkoeling en water. Bossen zijn belangrijk voor de biodiversiteit en bieden een leefomgeving voor ontelbaar veel planten en dieren. En bomen spelen een belangrijke rol in het tegengaan van klimaatverandering. Daarom plant Fiskars samen met Trees for All bomen voor het leven. Voor mensen, dieren en natuur. Doe je mee?

Laten we samen bomen planten

Zo maken we de wereld samen een stukje groener. Bij aankoop van een Fiskars product planten wij twee bomen, een boom namens jou en een boom namens Fiskars. Als bewijs van donatie ontvang je een certificaat met jouw naam erop.
Om meer te weten te komen over deze actie, kun je hier onze algemene voorwaarden.

Laten we samen bomen planten
UPLOAD

Waar worden de bomen geplant?

Voor deze actie werkt Fiskars samen met Trees for All. Deze stichting plant bomen in Nederland en het buitenland via duurzame herbebossingsprojecten. Deze projecten zorgen voor een beter klimaat, meer biodiversiteit en betere leefomstandigheden. Zo werken we samen aan een gezonde een leefbare aarde voor iedereen!

Overijssel: Aanplanten gemengd loofbos

In Overijssel herstellen Trees for All en Stichting IJssellandschap aangetaste fijnsparrenbossen. Hoe? Door nieuwe, klimaatbestendige loofbossen aan te planten. Op landgoed Oostermaet komt in totaal 13 hectare nieuw bos, dat uit 11 verschillende boom- en struiksoorten bestaat. Een gevarieerd bos is namelijk beter bestand tegen droogte, ziektes en plagen. Zo ontstaat een klimaatbestendig bos dat tegen een stootje kan!

Overijssel: Aanplanten gemengd loofbos

Versterking van de natuur in Twente

Het afwisselende landschap van Twente heeft een grote biodiversiteit en een hoge landschappelijke waarde. Maar dat is niet in heel Twente meer zo. Om het landschap en de natuur weer te versterken, realiseert Trees for All samen met Landschap Overijssel nieuwe bossen op vijf locaties in Twente. Er komen ruim 20.000 nieuwe bomen bij!

Versterking van de natuur in Twente

Mexico: Herstel van de mangrove

In de Golf van Mexico komen van oorsprong prachtige mangrovebossen voor. Helaas is steeds meer mangrove verdwenen door houtkap en bosbranden. Daarom draagt Trees for All bij aan het herstel van de mangrove. Samen met de Mexicaanse organisatie SENDAS en de lokale bevolking worden er 100.000 nieuwe bomen geplant. Ook wordt het waternetwerk in het gebied verbeterd. Zo komt de natuur in Mexico weer tot leven!

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele projecten die Trees for All steunt. Benieuwd naar de overige projecten? Kijk dan op: Projecten in binnen- en buitenland | Trees for All

Mexico: Herstel van de mangrove

Kom nu in actie!

Door samen in actie te komen maken we de wereld een stukje groener. Bij aankoop van een Fiskars product planten wij twee bomen, een boom namens jou en een boom namens Fiskars. Als bewijs van donatie ontvang je een certificaat met jouw naam erop.

Upload je kassabon

Kom nu in actie!

Wil je een extra steentje bijdragen door zelf een boom of gewas te planten?

Fiskars helpt het je makkelijker maken met de volgende producten.

Bekijk